Fotografiranje u 360°

Izradom fotografija, tj. panorama u formatu 360° dobivate atraktivnu virtualnu šetnju kojom uvijek možete zadiviti Vaše klijente ili kupce, tako Vaša lokacija postiže veću ekskluzivnost i bolji imidž na internetu, a naravno sama atraktivnost ovakvog prikaza i doživljaja itekako privlači pozornost široke publike. Danas svi na mobilnim uređajima imamo aplikaciju Google karte koje nas ovisno o našoj geolokaciji obavještava upravo o ovakvim fotografijama kako bismo doživjeli potpunije iskustvo u 360°.

Svijet 360 je Googleov lokalni vodič koji postiže sve veću razinu na Google kartama!

Naručite sada!

 

Video produkcija 360°

Snimanje videa u formatu 360° omogućuje nam da oživimo iskustva i dijelimo našu stvarnost putem video zapisa u formatu 360 stupnjeva. Sada možemo uhvatiti trenutak u vremenu kao nikada do sada, sačuvati dragocjene uspomene, te ih podijeliti sa svijetom putem uređaja poput mobitela, tableta, računala itd. Specijalizirani smo u snimanju vjenčanja, koncerata i raznih događaja, a također stvaramo i virtualne šetnje za prezentaciju nekretnina i marketing općenito.

 

 

Gledanje video zapisa u formatu 360° je jednostavno. Na računalu ili laptopu pokrenite video, a zatim mišem vucite gore-dolje i lijevo-desno za navigaciju.

Na mobitelima i tabletima možete prstom pomicati video, a najčešće video možete gledati pomicanjem uređaja gore-dolje i lijevo-desno jer danas svi pametni telefoni u sebi imaju žiroskop koji prati pokrete.

Postoje i VR uređaji koji se stavljaju na glavu, a u koji se ubacuje mobitel i na taj način pokretima glavom gore-dolje i lijevo-desno postižete isti efekt kao da držite mobitel u ruci i tako zapravo gledate 360 video. Ovaj način gledanja je najbolji jer nudi najbolje iskustvo gledanja 360° videa jer imate osjećaj kao da se nalazite na licu mjesta gdje je video i snimljen, što je zapravo i poanta snimanja ovakvih video zapisa.

Video u formatu 360° trenutno podržavaju Google, Facebook i YouTube.

Želite znati više?

Video 360 je nova tehnologija koja omogućuje snimanje i gledanje video zapisa u potpunom okruženju 360 stupnjeva što znači da takav video možete gledati u bilo kojem smijeru kao da se zapravo nalazite na licu mjesta, u realnosti. Ovakvi video zapisi se često nazivaju i VR video (eng. Virtual Reality), a podržani su od strane Facebook-a i YouTube-a

YouTube je službeno krenuo s podrškom video zapisa snimljenih u formatu 360 stupnjeva, na mobilnoj i web platformi.
Neal Mohan, YouTube

 

Pustili smo u pogon 360 video na mobitelu. Video 360 je potpuno novo iskustvo jer možete pomicati okolo kameru. To otvara nove mogućnosti za dijeljenje iskustava i čini da se osjećate kao da ste dio onoga što gledate.
Mark Zuckerberg, Facebook

 

Virtualna realnost je napravila uzbudljiv napredak tokom nekoliko godina. Razmišljanjem kako virtualnu stvarnost napraviti dostupnu za mase ljudi, grupa VR entuzijasta u Google-u je eksperimentirala s korištenjem pametnih telefona kako bi pružili iskustvo virtualne realnosti. Krajnji rezultat toga je Google Cardboard.
Google

 

Preko 490 godina znamo da je Zemlja okrugla, ali slike i video sadržaji su ostali ravni. S našom kamerom želimo to promijeniti. Iskusite i snimite život onako kako bi u stvarnosti trebao izgledati - u potpunom 360° okruženju!

Google Street View Trusted Photographer

Svijet 360 je Googleov pouzdani fotograf za Google Street View.

PayPal za sigurno plaćanje

Za online plaćanje naših usluga koristimo PayPal sustav naplate koji je zaštićen SSL protokolom.

Pratite nas na Facebooku